Forum'a Hoşgeldiniz
Forumumuz; Düz Dünya ve Chemtrails savunucuları için kurulmuştur. Bu kapsam da kanıtlar, belgeler ve fikirler paylaşılmaktadır.
Kayıt Ol Forum Rehberi

Resmi Açıklamalar

Sezgin YILDIRIM

Bay
Moderatör
28 Şub 2018
Bursa
#1
8 temmuz 2004’de iki çevre aktivistin sorusu üzerine, o zamanın Alman Federal Kültür ve Medya Yönetim kurulu başkanı Monika Griefahn (SPD), şöyle demiştir; “ben bu konuda endişelerinize katılıyorum, dünyanın sera gazı emisyonlarını azaltmak yerine, dünyanın atmosferinde deneyler yapılmaktadır. Önemli bir toksik potansiyeline sahip alüminyum veya baryum bileşiklerinin kullanım yaygınlığı şimdiye kadar oldukca düşüktür. Bu tür deneyler mantığı içinde, bu bileşiklerin, troposferde değil, stratosfer de kullanmak daha iyi olurdu.” Böylece Griefahn, havaya Chemtrails spreylendiğini onaylamıştır.

Alman RTL kanalı, Alman askeri uçaklarının, spreyleme yaptığını ve bunun meteorologlar tarafından kanıtlandığını belirten bir haber yaptı. Habere göre bir anda sadece meteoroloji radarlarında beliren ve 350 km hızla hareket eden bu bulutlar, ilk kez 2005 yazında, daha sonra 2006 Mart’ında belirdi. Alman askeri uçakları meteoroloji radarında, bulutların belirdiği Hollanda sınırında, askeri tatbikat yaptıklarını kabul etti.

Alman Yeşiller Partisi’nden Johannes Remmel’e göre, gizli operasyonlarla geniş bölgeler zehirleniyor ve hükümet buna bir açıklık getirmeli. Meteorolog Karsten Brandt ise, elde ettiği verilere dayanarak, bir dava açmış durumda.

Belçika Evergem eski valisi Peter Vereeke’ye göre, tüm bilimsel verilerin ışığında stratosfer spreyleme fenomeni bir gerçek! Belçika’da Belfort Grubu tarafından düzenlenen dünyanın ilk Stratosfer Spreyleme Chemtrail konferansına birçok aktivist, bilim adamı, alternatif medya gazetecisi ve araştırmacı katılmış. Bu toplantıya katılan Belçika Evergem eski valisi Peter Vereeke’ye göre, tüm bilimsel verilerin ışığında stratosfer spreyleme fenomeni artık bir gerçek. Yine, tıp araştırmacısı ve gazeteci Desiree Rover’a göre insanlık uzun bir süreden beri spreylerle aptallaştırılıp, kısırlaştırılmaya çalışılıyor.

Toplantıya Hollanda Teknik Üniversitesi’nden katılan Coen Vermeeren, aerosol spreyleme ile ilgili birçok yanıtsız sorunun bulunduğunu, ancak hükümetlerin bu konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındığını dile getirdi.

Dünyada ilk kez, resmi bir chemtrails araştırması başlıyor. İsveç yeşiller partisinin verdiği araştırma önergesi ile, İsveç Meclisi, ülkelerinde chemtrails uygulaması olup olmadığını araştıracak bir komisyon kurma kararı aldı. İsveç Yeşiller Partisi lideri Pernilla Hagberg tarafından yapılan açıklamada, kendilerine ulaşan şikayetlerin artması nedeni ile, konunun ülkelerinin ve çocuklarının geleceği açısından oldukça önemli olduğunu bir basın toplantısında duyurdu. Dünyada ilk kez bir millet meclisi tarafından araştırma yapılacak. Eğer chemtrails konusunda zararlarını açıklayan bir rapor çıkarsa, dünya ülkelerinin de aynı şekilde araştırmalara hız vereceği ümit ediliyor. Etraflıca bilgi genel chemtrails (chemtrails.cc) sitesinden alabilirsiniz.